.CO.CC domain név regisztráció0

Ingyenes CO.CC domain név regisztráció

Az egyik legismertebb co.cc ingyenesen használható domain név tartomány megszűnt, a szolgáltatás, és így a regisztrált domain nevek nem használhatóak.

.pl domain regisztráció

Ingyenes co.cc domain név regisztráció tárhely bérlet biztosítása. Cak kiválasztja az Önnek megfelelő szabad domain nevet, mi segítünk beállítani a neuweb webtárhely elérését. De DNS biztosítással is is vállaljuk a domain név regisztrációját. Egyes domain nevek regisztrációja sem ingyenes már, és üzleti weboldal esetén a 2 évtől már fizetős a domain név.

Domain név regisztráció co.cc:0 USD 0 Ft + ÁFA / 0 év .CO.CC domain regisztráció hosszabbítás :0 USD 0 Ft + ÁFA / év .CO.CC domain név adatmódosítás :0 USD 0 Ft + ÁFA / alkalom .CO.CC domain név igénylőváltás :0 USD 0 Ft + ÁFA (*) .CO.CC domain regisztrátor váltás :0 USD 0 Ft + ÁFA (*)

* Igénylőváltás, regisztrátor váltás esetén a domaint automatikusan 1 éves meghosszabbítjuk! Ennek díját nem tartalmazza a fenn látható ár.


  A domain név regisztrációs szolgáltatás a weboldalon keresztül történik. Ön csak kitölti a szükséges nyomtatványt online az oldalon, majd megkapja a kinyomtatható dokumentumot, amelyet aláírva a szükséges dokumentumokkal együtt elküld Nekünk. Az aláírt nyomtatvány birtokában tudjuk elindítani a domain név regisztrációt.

A NeuWeb weboldal, mint a Neunet Bt. szolgáltatása, minden regisztrációval kapcsolatos kérdésére szívesen válaszol.


Online co.cc domain regisztráció indítása

Az online domain név regisztráció első lépése, hogy az alább található domain ellenőrzés elnevezésű formon keresztül ingyen domain regisztráció ellenőrzést végezhet el. Ennek során kiderül, hogy a regisztrálandó domain név szabad-e, tehát elindítható a domain név regisztráció.

0

Offline co.cc domain név regisztráció indítása

Amennyiben nem akarja az online domain regisztrációt használni, kérem töltse le a csatolt domain regisztrációs űrlapot, és küldje vissza hozzánk kitöltve, aláírva, és a szükséges nyomtatványokkal együtt.

Domain regisztrátor váltás indítása

Amennyiben ki szeretné próbálni a Neuweb tárhely szolgáltatását, vagy csak elégedetlen a korábbi tárhely és / vagy domain név szolgáltatójával, lehetőség van, hogy úgynevezett domain regisztrátor váltást kezdeményezzen.
A domain név regisztrátor váltás a csatolt domain név regisztráció űrlap kitöltésével indíthatja meg. Küldje vissza hozzánk kitöltve, aláírva, valamint csatolva a szükséges nyomtatványokat. Ezt követően a korábbi domain áthelyezése megtörténik hozzánk, erről a korábbi domain regisztrátora értesülni fog a hivatalos csatornán.

Jelenleg a domain név regisztrátor váltás ingyenes, Önnek nem kerül plusz költségbe, csak a domain név regisztrációhoz kapcsolódó éves fenntartási díjat kell egy évre megfizetni, amennyiben fél évnél rövidebb a domain név fenntartás rendezettsége.

További domain regisztráció ajánlatunk