.HU domain név regisztráció3,290
Ft/2év-tõl

Domain regisztációs űrlap

Letölthető
domain név regisztrációs nyomtatvány.

A domain név regisztráció ahhoz szükséges, hogy az internetes weboldalát egy egyszerű, könnyen megjegyezhető domain név alapján találhassák meg az Önt keresők. A megfelelő domain név választás ezen felül abban is segíthet, hogy bizonyos termékek, szolgáltatások esetében gyorsabban, vagy pontosan az Ön weboldalára találjanak rá elsőként.

.eu domain regisztráció

Domain név regisztráció hu:3,290 Ft + ÁFA / 2 év Domain név regisztráció hu:4,610 Ft + ÁFA / 3 év 5 éves domain név fenntartás :7,896 Ft + ÁFA / 5 év 10 éves domain fenntartás :15,792 Ft + ÁFA / 10 év .HU domain regisztráció hosszabbítás :1,840 Ft + ÁFA / év .HU domain név adatmódosítás :1,000 Ft + ÁFA / alkalom .HU domain név igénylőváltás :1,000 Ft + ÁFA (*) .HU domain regisztrátor váltás :0 Ft + ÁFA (*)

* Igénylőváltás, regisztrátor váltás esetén a domaint automatikusan 1 éves meghosszabbítjuk! Ennek díját nem tartalmazza a fenn látható ár.


  A domain név regisztrációs szolgáltatás a weboldalon keresztül történik. Ön csak kitölti a szükséges nyomtatványt online az oldalon, majd megkapja a kinyomtatható dokumentumot, amelyet aláírva a szükséges dokumentumokkal együtt elküld Nekünk. Az aláírt nyomtatvány birtokában tudjuk elindítani a domain név regisztrációt.

A NeuWeb weboldal, mint a Neunet Bt. szolgáltatása, minden regisztrációval kapcsolatos kérdésére szívesen válaszol.


Online hu domain regisztráció indítása

Az online domain név regisztráció első lépése, hogy az alább található domain ellenőrzés elnevezésű formon keresztül ingyen domain regisztráció ellenőrzést végezhet el. Ennek során kiderül, hogy a regisztrálandó domain név szabad-e, tehát elindítható a domain név regisztráció.

3,290
Ft/2év-tõl

Offline hu domain név regisztráció indítása

Amennyiben nem akarja az online domain regisztrációt használni, kérem töltse le a csatolt domain regisztrációs űrlapot, és küldje vissza hozzánk kitöltve, aláírva, és a szükséges nyomtatványokkal együtt.

Domain regisztrátor váltás indítása

Amennyiben ki szeretné próbálni a Neuweb tárhely szolgáltatását, vagy csak elégedetlen a korábbi tárhely és / vagy domain név szolgáltatójával, lehetőség van, hogy úgynevezett domain regisztrátor váltást kezdeményezzen.
A domain név regisztrátor váltás a csatolt domain név regisztráció űrlap kitöltésével indíthatja meg. Küldje vissza hozzánk kitöltve, aláírva, valamint csatolva a szükséges nyomtatványokat. Ezt követően a korábbi domain áthelyezése megtörténik hozzánk, erről a korábbi domain regisztrátora értesülni fog a hivatalos csatornán.

Jelenleg a domain név regisztrátor váltás ingyenes, Önnek nem kerül plusz költségbe, csak a domain név regisztrációhoz kapcsolódó éves fenntartási díjat kell egy évre megfizetni, amennyiben fél évnél rövidebb a domain név fenntartás rendezettsége.

További domain regisztráció ajánlatunk