.NL domain név regisztráció16,068
Ft/év -tõl

NL domain név regisztráció indítása, leírása

.ch domain regisztráció

nl domain regisztráció az nl, azaz a Holland domain név tartományba. A .nl tld regisztráláshoz nincs különleges feltétel. A Hollandia engedi, hogy külföldi cégek és magánszemélyek fizikai jelenlét nélkül is szerezhessenek ebből a tartományból. Az .NL a legnagyobb ccTLD (nemzeti kód) domain tartomány Európában, az összes regisztráció közelíti a 4 milliót.

Domain név regisztráció nl:52 EUR 16,068 Ft + ÁFA / 1 év Domain név regisztráció nl:150 EUR 46,350 Ft + ÁFA / 3 év 5 éves domain név fenntartás :248 EUR 76,632 Ft + ÁFA / 5 év 10 éves domain fenntartás :510 EUR 157,590 Ft + ÁFA / 10 év .NL domain regisztráció hosszabbítás :52 EUR 16,068 Ft + ÁFA / év .NL domain név adatmódosítás :4 EUR 1,236 Ft + ÁFA / alkalom .NL domain név igénylőváltás :4 EUR 1,236 Ft + ÁFA (*) .NL domain regisztrátor váltás :3 EUR 927 Ft + ÁFA (*)

* Igénylőváltás, regisztrátor váltás esetén a domaint automatikusan 1 éves meghosszabbítjuk! Ennek díját nem tartalmazza a fenn látható ár.


  A domain név regisztrációs szolgáltatás a weboldalon keresztül történik. Ön csak kitölti a szükséges nyomtatványt online az oldalon, majd megkapja a kinyomtatható dokumentumot, amelyet aláírva a szükséges dokumentumokkal együtt elküld Nekünk. Az aláírt nyomtatvány birtokában tudjuk elindítani a domain név regisztrációt.

A NeuWeb weboldal, mint a Neunet Bt. szolgáltatása, minden regisztrációval kapcsolatos kérdésére szívesen válaszol.


Online nl domain regisztráció indítása

Az online domain név regisztráció első lépése, hogy az alább található domain ellenőrzés elnevezésű formon keresztül ingyen domain regisztráció ellenőrzést végezhet el. Ennek során kiderül, hogy a regisztrálandó domain név szabad-e, tehát elindítható a domain név regisztráció.

16,068
Ft/év -tõl

Offline nl domain név regisztráció indítása

Amennyiben nem akarja az online domain regisztrációt használni, kérem töltse le a csatolt domain regisztrációs űrlapot, és küldje vissza hozzánk kitöltve, aláírva, és a szükséges nyomtatványokkal együtt.

Domain regisztrátor váltás indítása

Amennyiben ki szeretné próbálni a Neuweb tárhely szolgáltatását, vagy csak elégedetlen a korábbi tárhely és / vagy domain név szolgáltatójával, lehetőség van, hogy úgynevezett domain regisztrátor váltást kezdeményezzen.
A domain név regisztrátor váltás a csatolt domain név regisztráció űrlap kitöltésével indíthatja meg. Küldje vissza hozzánk kitöltve, aláírva, valamint csatolva a szükséges nyomtatványokat. Ezt követően a korábbi domain áthelyezése megtörténik hozzánk, erről a korábbi domain regisztrátora értesülni fog a hivatalos csatornán.

Jelenleg a domain név regisztrátor váltás ingyenes, Önnek nem kerül plusz költségbe, csak a domain név regisztrációhoz kapcsolódó éves fenntartási díjat kell egy évre megfizetni, amennyiben fél évnél rövidebb a domain név fenntartás rendezettsége.

További domain regisztráció ajánlatunk