.RO domain név regisztráció24,720
Ft egyszeri

RO domain név regisztráció indítása, leírása

.sk domain regisztráció

.ro domainregisztráció: szabad domain név regisztrációja az ro (Románia nemzeti tld) tartományba. Új regisztráció esetén a domain nevet csak egyszer kell kifizetni, nincs később a domain fenntartásnak és hosszabításnak költsége! A ro domain regisztrációjának a díja Euro-ban történik, így a napi árfolyamon tudjuk vállalni a regisztrációt. A domain név regisztráció költségei az alábbiak:

Domain név regisztráció ro:80 EUR 24,720 Ft + ÁFA / 1 év .RO domain regisztráció hosszabbítás : EUR 0 Ft + ÁFA / év .RO domain név adatmódosítás :5 EUR 1,545 Ft + ÁFA / alkalom .RO domain név igénylőváltás :5 EUR 1,545 Ft + ÁFA (*) .RO domain regisztrátor váltás :0 EUR 0 Ft + ÁFA (*)

* Igénylőváltás, regisztrátor váltás esetén a domaint automatikusan 1 éves meghosszabbítjuk! Ennek díját nem tartalmazza a fenn látható ár.


  A domain név regisztrációs szolgáltatás a weboldalon keresztül történik. Ön csak kitölti a szükséges nyomtatványt online az oldalon, majd megkapja a kinyomtatható dokumentumot, amelyet aláírva a szükséges dokumentumokkal együtt elküld Nekünk. Az aláírt nyomtatvány birtokában tudjuk elindítani a domain név regisztrációt.

A NeuWeb weboldal, mint a Neunet Bt. szolgáltatása, minden regisztrációval kapcsolatos kérdésére szívesen válaszol.


Online ro domain regisztráció indítása

Az online domain név regisztráció első lépése, hogy az alább található domain ellenőrzés elnevezésű formon keresztül ingyen domain regisztráció ellenőrzést végezhet el. Ennek során kiderül, hogy a regisztrálandó domain név szabad-e, tehát elindítható a domain név regisztráció.

24,720
Ft egyszeri

Offline ro domain név regisztráció indítása

Amennyiben nem akarja az online domain regisztrációt használni, kérem töltse le a csatolt domain regisztrációs űrlapot, és küldje vissza hozzánk kitöltve, aláírva, és a szükséges nyomtatványokkal együtt.

Domain regisztrátor váltás indítása

Amennyiben ki szeretné próbálni a Neuweb tárhely szolgáltatását, vagy csak elégedetlen a korábbi tárhely és / vagy domain név szolgáltatójával, lehetőség van, hogy úgynevezett domain regisztrátor váltást kezdeményezzen.
A domain név regisztrátor váltás a csatolt domain név regisztráció űrlap kitöltésével indíthatja meg. Küldje vissza hozzánk kitöltve, aláírva, valamint csatolva a szükséges nyomtatványokat. Ezt követően a korábbi domain áthelyezése megtörténik hozzánk, erről a korábbi domain regisztrátora értesülni fog a hivatalos csatornán.

Jelenleg a domain név regisztrátor váltás ingyenes, Önnek nem kerül plusz költségbe, csak a domain név regisztrációhoz kapcsolódó éves fenntartási díjat kell egy évre megfizetni, amennyiben fél évnél rövidebb a domain név fenntartás rendezettsége.

További domain regisztráció ajánlatunk