Alap dinamikus web tárhelyeink
PHP dinamikus Alap webtárhely csomagjaink

Domain és tárhely együttes rendelése esetében ügyfeleink a weboldalon meghirdetett áraktól kedvezőbb feltételekkel kaphatják meg a megrendelt domain regisztrációt és a hozzá biztosított web tárhelyet.

Dinamikus
webtárhely csomagok

Alap tárhely

Alap tárhely

Alap tárhely

Tárhely éves díja
/Éves díjfizetés esetén/
1.800 Ft + áfa3.500 Ft + áfa7.000 Ft + áfa
Webtárhely havi díja
/Havi díjfizetés esetén/
250 Ft/hó + áfa400 Ft/hó + áfa800 Ft/hó + áfa
Webtárhely mérete
/Tárhelyhez tartozó diszk terület/
100 MB250 MB500 MB
Forgalmi korlát
KorlátlanKorlátlanKorlátlan
Domain név kiszolgálás
112
Email cím használat
51020
Web Hosting, 100</strong> MB alap tárhely webtárhely rendelés
Web Hosting, 250</strong> MB alap tárhely webtárhely rendelés
Web Hosting, 500</strong> MB alap tárhely webtárhely rendelés

Alap dinamikus php webtárhelyeink bemutatása

Az alap dinamikus tárhelyeink, kezdő és kis méretű weboldalak, honlapok kiszolgálására ajánlott megoldás. Mint minden dinamikus tárhelyünk, php kiszolgálásra képes szerveren kerül kiszolgálásra. Minden webszerverünk Debian operációs rendszer, Apache web kiszolgáló és php támogatással rendelkezik. A webtárhelyeink rugalmasan bővíthetőek, tehát, ha az alap tárhely által nyújtott feltételek már nem felelnek meg az adott oldal kiszolgálására, akkor ennek a méretét menet közben, leállás nélkül meg tudjuk növelni.

Az alap webtárhely csomagjaink szolgáltatásai

Az alap webtárhelyek weboldal kiszolgálásra és email tárolására biztosított tárhely mérete 1GB alatt van. Van 100MB, 250MB és 500MB-os tárhely csomagunk. A weboldalak HTML kódja általában csak pár 10kb, így jól látható, hogy egy weboldal méretét a további weboldal részek, így a flash, video, kép, javascript, css fájlok mérete határozza meg alapvetően. Ezek tárolása az alap webtárhelyek legnagyobb feladata, ezek csökkentésével, optimalizálásával érhetjük el, hogy elegendő legyen az oldal kiszolgálására.
A php tárhelyeink, így a dinamikus tárhely megoldásunk a php kiszolgálása mellett adatbázis hozzáférést is biztosítunk. Az adatbázis mérete és száma is rugalmasan biztosítható a tárhelyekhez, mint a tárhelyhez rendelhető domain nevek száma is.
Az alap csomagok úgy lettek kialakítva, hogy bizonyos adatbázis és domain név használatot már tartalmaznak is, amelyet az akkora tárhely terhére érdemes beállítani. Bár a csomagoktól eltérő beállítást is meg tudunk tenni, de ezen kérések esetén speciális, egyedi ajánlatot kell adnunk.